Van 9000 naar 180.000 vertoningen in 1 jaar

In november 2021 zijn we samen met Vindrs.nl gestart om de zichtbaarheid van de website in de organische zoekresultaten van Google te verbeteren. Vindrs is dé gesprekspartner voor werkzoekenden en organisaties in de zorg, welzijn en het sociaal domein. Vindrs is gevestigd in Groningen maar werkt door het hele land.

De wens van Martijn, Eigenaar van Vindrs was om de database met werkzoekenden sneller te laten groeien met kandidaten. Zodat Vindrs in staat is sneller een werkzoekende aan een openstaande vacature te koppelen.

+1840%

meer vertoningen in 1 jaar

+81%

totale groei organische bezoekers jaar 1

33%

totale groei organische bezoekers jaar 2

Structured Data

De website van Vindrs (vindrs.nl) basic ingericht met een informatiepagina voor werkgevers, informatiepagina over de werkwijze van Vindrs en een pagina met alle openstaande vacatures.

We zijn begonnen met het toevoegen van structured data (JobPosting) aan de vacatures en de vacatures verrijken met relevantie informatie voor werkzoekenden.

Ook zijn er meer wervende vacatures online gekomen. Het voordeel van deze wervende vacatures is dat ze een lange doorloop tijd hebben waardoor Google de vacature beter kan uitserveren in haar eigen Google for Jobs.

Zo pakken we dit aan

Daarnaast hebben we de website uitgebreid met teksten en gezorgd dat de website aan de richtlijnen van EEAT voldoet.

De volgende stap was het aanmaken van regionale pagina’s per sector waar we alle relevante vacature op konden aanbieden. In samenwerking met een developer is de koppeling tussen website en CRM zo aangepast dat we de vacatures per regio en sector kunnen splitsen.

De content op deze landingspagina’s hebben we aangevuld met relevante informatie voor werkzoekenden, een FAQ box en een duidelijk overzicht van actuele vacatures.

Daarnaast hebben we de website zo geoptimaliseerd dat deze ook goed vindbaar is op zoektermen als detacheringsbureau zorg, uitzendbureau zorg etc.

homepage vindrs
Martijn
MartijnEigenaar Vindrs
Lees verder
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Rob maakt, de toch wel complexe wereld van SEO en ranking, simpel en overzichtelijk. Hij denkt goed mee met de plannen die wij als bedrijf hebben en verdiept zich snel in de wereld waarin wij werken. De aansluiting is daardoor erg goed bij wie we zijn als bedrijf en dat zorgt voor veel vertrouwen. Als je dan vervolgens de goede stappen zet met elkaar komen de resultaten vanzelf.

1084% groei in vertoningen

De periode Mei tot en met November hebben we year on year met elkaar vergeleken. De vertoningen zijn met 1840% gestegen van 9780 naar 180.000 vertoningen.

Meer bezoeker, meer kandidaten

Het aantal bezoekers is ruimschoots verdubbeld. Van 500 naar ruim 1200. Het totaal aantal bezoekers is ruim 30% gestegen. 

Resultaten op een rij

Juni 2023 tot en met augustus 2023 vergeleken met de 3 maanden daarvoor

Wat zouden deze resultaten betekenen voor jouw business?

We zijn benieuwd hoe we jouw kunnen helpen met de meest duurzame vorm van online marketing: zoekmachine optimalisatie (SEO). Samen met onze klanten behalen we resultaten die impact hebben.

seo hulp

Rob IJszenga

Founder & SEO Specialist

Wat is jouw uitdaging?

Meer cases

Meervanmir.eu

+481% groei met een klein budget

glazenstore.nl

De grootste spelers van NL verslagen