SEO Hulp | SEO Marketing & Training

Convesie-optimalisatie

Kijken, kijken, niet kopen. Wij Nederlanders staan er bekend om! Komt dit jou bekend voor? Wel bezoekers op je website of je webshop, maar nauwelijks verkopen of afspraken?

meer conversies

Typisch Hollands: kijken, kijken maar niet kopen!

Bezoekers die wel kijken maar niet kopen kunnen je veel geld kosten. Je hebt geld geïnvesteerd om bezoekers naar je webshop halen. Maar als die bezoekers vervolgens niet of weinig kopen, is de investering voor niets geweest.

Maar hoe maak je van bezoekers waardevolle klanten? Door op de juiste manier conversie-optimalisatie toe te passen. Bij SEO Hulp vergelijken we dit proces vaak met de optimale inrichting van een supermarkt. Een perfecte en logische winkelinrichting zorgt nou eenmaal voor een hoger verkoopbedrag.

Dit werkt niet alleen zo bij een supermarkt, maar ook bij jouw website of webshop. Benieuwd waar jouw kansen liggen?

Contact

SEO Hulp - SEO Marketing
E-mail: info@seo-hulp.nl
MA-FR 08:00 - 17:00
contact formulier

Dit zeggen onze klanten

Ik heb bij Rob van Seo Hulp de online Seo plus cursus gevolgd. Hij doet dit met zeer veel passie. Hij legt goed uit wat Seo is en hoe je dit kan laten werken voor jouw website en dus ook voor je bedrijf. Hij haalt ook je website erbij met uitleg hoe en waar je winst kan behalen en met duidelijke voorbeelden. Een echte aanrader.
Anita
Ovanko Administraties
Prettige, persoonlijke aanpak waarbij seo heel duidelijk wordt uitgelegd en bruikbare tips worden gegeven waar je meteen mee aan de slag kunt.
Anouk
Studio AND
Heldere en duidelijke uitleg Heldere en duidelijke uitleg. Helemaal top!
Jacquelina
CG Producten

Benieuwd waar jouw kansen liggen?

SEO HULP | SEO Marketing & Training