Zoekmachine-Optimalisatie (SEO): Duurzaam Resultaat!

Leuk dat je de SEO scan wil doen!

Met de SEO scan laten we zien waar kansen liggen om beter te scoren in Google. Na je aanmelding ontvang je bericht en gaan we direct aan de slag!
SEO Scan
Voornaam
Achternaam
Lijkt het je leuk om informatie en tips over SEO te ontvangen?

We respecteren je privacy

Gratis SEO Scan

Bij de SEO Scan kijken we naar de drie belangrijkste SEO factoren: content, autoriteit en techniek. Per onderdeel geven we een score tussen 0 en 10. Ook geven we per onderdeel feedback. Daarin geven we aan hoe we tot de score zijn gekomen.

De resultaten leveren we aan via email in een overzichtelijk document. Daarin staan naast de scores per onderdeel ook onze aanbevelingen hoe je zoekmachine optimalisatie kunt verbeteren. 

Resultaten

De resultaten zijn gebaseerd op de basis principes van Google SEO. We beoordelen dus of jouw website in de basis voldoet aan de belangrijkste factoren voor zoekmachine optimalisatie. Bij de feedback geven we uitleg en tips hoe je de score kunt verbeteren.

Bij het aanleveren van de resultaten ontvang je ook een uitnodiging voor een gratis online adviesgesprek. Daarin bespreken we de resultaten, geven we antwoord op vragen en bespreken hoe we je verder kunnen helpen om meer bezoekers uit de zoekmachine naar je website halen.