GELD VERDIENEN MET JE WEBSITE OF BLOG? MELD JE AAN VOOR DE BLOGGERSLIJST VAN SEO HULP!

Bloggers en Online Publisher

bloggerslijst seo hulp

Geld verdienen met je website of blog? Meld je aan voor de Bloggerslijst van SEO Hulp!

Bloggers en Online Publishers

Join the club!

Heb jij een eigen blog of online magazine? Join the club! Door je aan te melden voor de bloggerslijst van SEO Hulp krijg je de mogelijkheid om (betaalde) opdrachten uit te voeren voor verschillende bedrijven en merken.
Zodra je aanmelding door ons is verwerkt wordt je toegevoegd aan de mailinglijst. Via de e-mail brengen we je op de hoogte van nieuwe opdrachten en campagnes.

Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen onderaan de pagina of neem contact met ons op.

bloggerslijst 2
Voornaam
Achternaam
Per aanmelding is het mogelijk om 1 website aan te melden. Als je meedere websites hebt kun je voor iedere website een aparte aanmelding maken. Let op, gebruik per aanmelding een ander e-mailadres.
Hier graag een gemiddelde invullen van de afgelopen 2 maanden op basis van Google Analytics
Ik schrijf graag over de volgende onderwerpen
Mijn website is een *
Neem je ook barterdeals aan? *
Bij een barterdeal plaats je een artikel op je website in ruil voor een product. Het aannemen van barterdeals kan in de toekomst leiden tot meer betaalde opdrachten.
Vul hier het bedrag in wat je gemiddeld vraagt voor een gesponsord artikel op je website.
Op welke Social Media kanalen ben je actief?
Wil je per e-mail benaderd worden voor campagnes en samenwerkingen? *
Wil je per e-mail informatie ontvangen over SEO Marketing voor bloggers?

Veelgestede Vragen

De meest gestelde vragen die we krijgen van bloggers en online publishers. Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Voor wie is deze bloggerslijst geschikt?

Deze bloggerslijst van SEO Hulp is geschikt voor iedereen met een eigen website waarop regelmatig blogs en/of artikelen worden geplaatst. Dat kan een persoonlijk blog, algemeen blog, informatieve website, vergelijkingswebsite of nieuwswebsite zijn.

Doen jullie alleen barterdeals?

Nee, het aanbod aan campagnes is heel divers. Via de bloggerslijst van SEO Hulp delen wij de volgende type campagnes, barterdeals, barter + vergoeding, vergoeding. Uit ervaring weten we wel dat het aannemen van een barterdeal ervoor kan zorgen dat je vaker in aanmerking komt voor een betaalde campagne of – samenwerking.

Zijn er voorwaarden voor het aanmelden voor de bloggerslijst van SEO Hulp?

Het belangrijkste is dat jouw website regelmatig wordt geüpdatet met relevante content. Verder is het een pré als je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ik ben net begonnen met bloggen. Heeft het dan zin om me aan te melden voor de bloggerslijst?

Ja, zeker! Voor het aanmelden voor de bloggerslijst hanteren wij geen minimale bezoekersaantallen of domein authority scores. Wel is het zo dat wanneer je net bent begonnen, je vaak nog niet in aanmerking komt voor een betaalde samenwerking of – campagnes.

Hoe kom ik in aanmerking voor campagnes?

Door het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in te vullen vergroot je de kans om in aanmerking te komen voor campagnes en samenwerkingen met bedrijven en merken. Na het aanmelden wordt je opgenomen in onze database. Zodra je aan de voorwaarden van de adverteerder voldoet ontvang je een e-mail met informatie over de campagne. Via die e-mail kun jij je ook aanmelden voor de campagne. In samenwerking met de opdrachtgever kiezen we vervolgens de bloggers uit waarmee we gaan samenwerken.

Wat zijn de voordelen van het aanmelden voor de bloggerslijst van SEO Hulp?

Samen met de adverteerder zorgen wij voor de beste match tussen merk/product en blogger. Zodra je dus een e-mail ontvangt met de vraag of jij je wil aanmelden voor een campagne, is de kans groot dat je de opdracht ook krijgt.
Deze bloggerslijst is onderdeel van SEO Hulp | SEO Marketing & Training. Na je aanmelding ontvang je regelmatig e-mails met daarin informatie en tips om meer bezoekers naar je website te halen.

Wat is een barterdeal?

Bij een barterdeal ontvang je een product van de adverteerder. In ruil voor dat product schrijf je een gesponsord artikel op je website. Dit kan bijvoorbeeld een review zijn van het product. Bij een barterdeal is er dus geen sprake van een financiële vergoeding.

Hoe en wanneer ontvangt ik mijn vergoeding?

Zodra het artikel is goedgekeurd door de opdrachtgever kan het artikel online worden geplaatst. Als het artikel online staat en je hebt aan alle verplichtingen voldaan, dan is de opdracht afgerond. De uitbetaling volgt altijd binnen 10 werkdagen na het afronden van de opdracht. De vergoeding wordt uitbetaald door SEO Hulp.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of wil je meer informatie ontvangen over de bloggerslijst van SEO Hulp? Neem dan contact met ons op.

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:00 uur