Linkbuilding Uitbesteden.

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner waarbij je linkbuilding kan uitbesteden? Kennis en ervaring is cruciaal om linkbuilding op de juiste manier in te zetten. Als één van de drie factoren binnen SEO wordt aan linkbuilding vaak het minste aandacht besteed. Logisch, want linkbuilding is een specialistisch vak waarbij een goede strategie en uitvoering belangrijk is.

Daarom zien wij dat door linkbuilding uit te besteden veel bedrijven in korte tijd flinke stappen kunnen zetten. Enerzijds omdat de concurrentie ligt te slapen. Anderzijds omdat wij weten hoe we linkbuilding op de meest effectieve manier moeten inzetten.

Benieuwd hoe jij jouw (meestal slapende) concurrenten voorbij kunt schieten in Google? Neem dan direct contact met ons op.

Linkbuilding. Zo werkt het.

Met linkbuilding zorg je ervoor dat andere websites een linkje plaatsen naar jouw website. Zo’n inkomende link vanaf een andere website noemen we een backlink. Google beschouwd iedere backlink als een aanbeveling en is om die reden geneigd websites en webpagina’s met veel aanbevelingen hoger in de zoekresultaten te plaatsen. Klinkt logisch, toch?

Maar hoe verzamel je nou al die backlinks? In de basis is het de bedoeling dat je dusdanig relevante en waardevolle content publiceert, dat andere websites hier graag naar verwijzen. Maar in de praktijk zien we dat deze methode niet de meest effectieve manier is om snel een groot (en goed) backlink profiel op te bouwen.

Er zijn verschillende aspecten binnen linkbuilding ontzettend belangrijk. Zoals de juiste diversiteit aanbrengen in je backlink profiel, op de juiste manier variëren met ankerteksten en backlinks op de juiste manier beoordelen en waarderen. De inzet van specialistische kennis is cruciaal en daarom is linkbuilding uitbesteden een verstandige keuze.

Door onze jaren lange ervaring met linkbuilding weten wij hoe je op de juiste manier een goed backlink profiel kunt opbouwen. Door het opstellen van de juiste strategie, en deze vervolgens op de juiste manier uit te voeren. Lijkt een goed resultaat haast een garantie. Benieuwd hoe wij met linkbuilding voor jou het verschil kunnen maken?

Hét gevecht om die vel begeerde top positie in Google kan best heftig zijn! Eén van de belangrijkste factoren om die positie te bemachtigen (en te behouden) is linkbuilding.

Sinds dat we met SEO Hulp zijn gestart met linkbuilding is het hard gegaan. Nu hebben we meerdere top posities in Google en ontvangen we dagelijks nieuwe klanten!

Linkbuilding uitbesteden?

Goed idee! Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op!

Linkbuilding uitbesteden
Naam
Naam

Wij gebruiken je gegeven alleen om contact met je op te kunnen nemen en delen deze niet met derden. Lees hier onze privacy policy.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Om hoog in de zoekresultaten van Google te komen zijn een aantal factoren belangrijk: goede en relevante content, een snelle en gebruiksvriendelijke website en een flinke dosis autoriteit. Die autoriteit is belangrijk zodat Google kan beoordelen hoe betrouwbaar de informatie is. Want Google toont in haar zoekresultaten het liefst alleen maar resultaten waarvan het zeker weet dat de inhoud betrouwbaar is.

Die autoriteit meet Google onder andere op basis van de backlinks. Hierbij hebben ook nog een aantal andere factoren invloed. Maar hoofdzakelijk zijn het de backlinks die de meeste invloed uitoefenen de autoriteitsscore. Bijvoorbeeld het aantal backlinks, de oorsprong van de backlinks (een link vanaf een website met veel autoriteit is waardevoller t.o.v. een website met weinig autoriteit), de diversiteit van het linkprofiel (dit moet een natuurlijke en organische indruk wekken) en het type backlink (in-content links, startpagina links en homepage links zijn verschillende type links) hebben allemaal invloed op de autoriteit van een website.

Maar hoe belangrijk is het nu echt? Dan kan per case verschillen. Duidelijk is wel dat een top 3 positie in Google behalen en behouden, op een zoekwoord met flinke concurrentie praktisch onmogelijk is zonder een goed linkprofiel. Ook al is jouw content misschien wel waardevoller en beter dan die van je concurrenten.

Dus linkbuilding is belangrijker dan content? Nee, zeker niet! Met SEO zijn alle factoren belangrijk en complementair aan elkaar. Daarom is het ook zo belangrijk om een goede SEO strategie op te stellen. Met linkbuilding uitbesteden bij SEO Hulp stellen we daarom eerst een strategie op waarbij we rekening houden met andere SEO factoren.

Linkbuilding uitbesteden aan SEO Hulp? Dit kun je verwachten

Om linkbuilding op de juiste manier in te zetten is specialistische kennis en ervaring nodig. Ja, linkbuilding is een vak! Google houd alles namelijk streng in de gaten en kan penalty’s uitdelen wanneer jouw linkprofiel een onnatuurlijke indruk wekt. Wij blijven liever met Google bevriend en weten precies hoe we een ijzersterk linkprofiel moeten opbouwen.

Daarnaast laat onze manier van werken zich het beste omschrijven als transparant, eerlijk en persoonlijk. Veel van onze klanten weten niet precies wat linkbuilding inhoud, daarom vinden wij het belangrijk om helder en duidelijk uit te leggen wat we doen en waarom we het doen. Door duidelijk afspraken te maken over de hoeveelheid links, het type links en de variatie in anchorteksten kom je nooit voor verassingen te staan. Dit houden we allemaal bij in een dasboard waarin je kunt zien wat we hebben geplaatst, waar we het hebben geplaatst en of we de beoogde resultaten behalen.

En zo pakken we dat aan

Strategie

Samen bepalen we het budget, bespreken we de mogelijkheden en het beoogde resultaat. Op basis daarvan bepalen wij de juiste koers.

Rapporteren

Via een online dashboard heb je toegang tot rapportages. Deze rapportages hebben betrekking op de geplaatste links. En op de voortgang van het beoogde resultaat.

Bijsturen

Wat kunnen we optimaliseren om nog beter te kunnen presteren? Door continu bij te sturen worden we steeds een beetje beter.

Rob IJszenga - Ruim 10 jaar ervaring met SEO en linkbuilding

Auteur SEO Hulp

Veel gestelde vragen over het uitbesteden van linkbuilding

Voor het uitbesteden van linkbuilding bieden wij uitsluitend maatwerk aan. Afhankelijk van het gewenste resultaat en het budget maken wij een scherp geprijsd pakket. Dit pakket neem je vervolgens maandelijks bij ons af. Voor het opstellen van een strategie rekenen wij verder geen kosten. Een vanaf prijs om rekening mee te houden is €99,95 per maand.

Dit is afhankelijk van de doelstelling. Ons advies is om te beginnen met een periode van 3 maanden. Dan heb je een goed beeld wat linkbuilding kan doen en kun je op basis daarvan beslissen of je het traject wil doorzetten.

Dat is per case verschillend. Voor nieuwe domeinen zien we dat we met linkbuilding heel snel grote stappen kunnen maken. Afhankelijk van het budget en de strategie zien we over het algemeen de eerste resultaten na 1 tot 3 maanden.

Omdat wij precies weten wat we doen, kunnen we vooraf garanderen dat dit niet gaat gebeuren. Hier hoef je dus niet bang voor te zijn.

Ja, alle links die wij plaatsen worden permanent geplaatst. Je hebt dus niet te maken met terugkomende kosten voor het verlengen van de links. Ook na het beëindigen van de samenwerking blijven alle links staan.

Ja, dat kan. Wij werken niet met vaste contracten en hanteren ook geen opzegtermijn.

Er zijn geen harde eisen waar een website aan moet voldoen voordat je kunt starten met linkbuilding. Ons advies is wel om ervoor te zorgen dat de basis van de website goed is, dat de website er goed uit zien, technisch gezien goed werkt en het conversie proces goed geoptimaliseerd is. Dan renderen de extra bezoekers die je binnenhaalt met linkbuilding optimaal.

Zeker! Een nieuw domein heeft vaak nog weinig autoriteit. Daarom is ons advies om ook voor nieuwe domeinen met linkbuilding te beginnen.