Linkbuilding Abonnement.

Wil je starten met linkbuilding? Dan zijn wij jouw betrouwbare partner voor een krachtig en effectief linkbuilding abonnement. Wij bieden verschillende linkbuilding abonnementen die naadloos aansluiten op jouw wensen, doelen en budget.

Neem bijvoorbeeld het linkbuilding abonnement small, een perfect abonnement om de ranking van een specifieke pagina een flinke boost te geven. Of om de autoriteit van je website op te krikken. Wil je liever wat meer begeleiding bij het opstellen van een strategie en het selecteren van de juiste keywords? Dan is het large abonnement de juiste keuze. Zit het juiste linkbuilding abonnement er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor een maatwerk abonnement te bespreken.

Linkbuilding is een belangrijke factor binnen SEO. Door het opbouwen van een goed linkprofiel vergroot je de kans dat Google jouw website hoger in de zoekresultaten plaatst. Wij zien bij alle klanten onze klanten met een linkbuilding abonnement de rankings in korte tijd flink stijgen!

Linkbuilding abonnement: dit zijn de mogelijkheden

Voor websites en webshops, groot en klein. Bij SEO Hulp bieden we altijd een passend linkbuilding abonnement. Het is belangrijk dat je kiest voor een abonnement dat past bij jouw doelstellingen en budget. Staat het juiste abonnement er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor een maatwerk abonnement te bespreken.

Small Pakket

99 Maandelijks
 • Altijd branche gerelateerde linksplaatsing
 • Lifetime linkplaatsing
 • 8 contentlinks (4 blog publicaties van minimaal 300 woorden)
 • 2 startpagina links
 • 30 links van hoge kwaliteit in 3 maanden

Medium Pakket

149 Maandelijks
 • Dashboard: meten van resultaten
 • Altijd branche gerelateerde linksplaatsing
 • Lifetime linkplaatsing
 • 12 contentlinks (6 blog publicaties van minimaal 300 woorden)
 • 2 startpagina links
 • 42 links van hoge kwaliteit in 3 maanden

Large Pakket

219 Maandelijks
 • Selecteren juiste zoekwoorden
 • Opstellen Linkbuilding strategie
 • SEO scan & Optimalisatie Advies
 • Dashboard: meten van resultaten
 • Altijd branche gerelateerde linksplaatsing
 • Lifetime linkplaatsing
 • 20 contentlinks (10 publicaties van minimaal 300 woorden)
 • 4 startpagina links
 • 72 links van hoge kwaliteit in 3 maanden

Hét gevecht om die vel begeerde top positie in Google kan best heftig zijn! Eén van de belangrijkste factoren om die positie te bemachtigen (en te behouden) is linkbuilding.

Sinds dat we met SEO Hulp zijn gestart met linkbuilding is het hard gegaan. Nu hebben we meerdere top posities in Google en ontvangen we dagelijks nieuwe klanten!

Starten met een linkbuilding abonnement?

Goed idee! Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op!

Linkbuilding abonnement
Naam
Naam

Wij gebruiken je gegeven alleen om contact met je op te kunnen nemen en delen deze niet met derden. Lees hier onze privacy policy.

Linkbuilding. Zo werkt het.

Met linkbuilding zorg je ervoor dat andere websites een linkje plaatsen naar jouw website. Zo’n inkomende link vanaf een andere website noemen we een backlink. Google beschouwd iedere backlink als een aanbeveling en is om die reden geneigd websites en webpagina’s met veel aanbevelingen hoger in de zoekresultaten te plaatsen. Klinkt logisch, toch?

Maar hoe verzamel je nou al die backlinks? In de basis is het de bedoeling dat je dusdanig relevante en waardevolle content publiceert, dat andere websites hier graag naar verwijzen. Maar in de praktijk zien we dat deze methode niet de meest effectieve manier is om snel een groot (en goed) backlink profiel op te bouwen. 

Er zijn verschillende aspecten binnen linkbuilding ontzettend belangrijk. Zoals de juiste diversiteit aanbrengen in je backlink profiel, op de juiste manier variëren met ankerteksten en backlinks op de juiste manier beoordelen en waarderen. De inzet van specialistische kennis is cruciaal en daarom is het verstandig hulp in te schakelen van een specialist.

Door onze jaren lange ervaring met linkbuilding weten wij hoe je op de juiste manier een goed backlink profiel kunt opbouwen. Door het opstellen van de juiste strategie, en deze vervolgens op de juiste manier uit te voeren, lijkt een goed resultaat haast een garantie. Benieuwd hoe wij met linkbuilding voor jou het verschil kunnen maken?

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Om hoog in de zoekresultaten van Google te komen zijn een aantal factoren belangrijk: goede en relevante content, een snelle en gebruiksvriendelijke website en een flinke dosis autoriteit. Die autoriteit is belangrijk zodat Google kan beoordelen hoe betrouwbaar de informatie is. Want Google toont in haar zoekresultaten het liefst alleen maar resultaten waarvan het zeker weet dat de inhoud betrouwbaar is.

Die autoriteit meet Google onder andere op basis van de backlinks. Hierbij hebben ook nog een aantal andere factoren invloed. Maar hoofdzakelijk zijn het de backlinks die de meeste invloed uitoefenen de autoriteitsscore. Bijvoorbeeld het aantal backlinks, de oorsprong van de backlinks (een link vanaf een website met veel autoriteit is waardevoller t.o.v. een website met weinig autoriteit), de diversiteit van het linkprofiel (dit moet een natuurlijke en organische indruk wekken) en het type backlink (in-content links, startpagina links en homepage links zijn verschillende type links) hebben allemaal invloed op de autoriteit van een website.

Maar hoe belangrijk is het nu echt? Dan kan per case verschillen. Duidelijk is wel dat een top 3 positie in Google behalen en behouden, op een zoekwoord met flinke concurrentie praktisch onmogelijk is zonder een goed linkprofiel. Ook al is jouw content misschien wel waardevoller en beter dan die van je concurrenten.

Dus linkbuilding is belangrijker dan content? Nee, zeker niet! Met SEO zijn alle factoren belangrijk en complementair aan elkaar. Daarom is het ook zo belangrijk om een goede SEO strategie op te stellen. Met linkbuilding uitbesteden bij SEO Hulp stellen we daarom eerst een strategie op waarbij we rekening houden met andere SEO factoren.

Linkbuilding abonnement van SEO Hulp? Dit kun je verwachten

Om linkbuilding op de juiste manier in te zetten is specialistische kennis en ervaring nodig. Ja, linkbuilding is een vak! Google houd alles namelijk streng in de gaten en kan penalty’s uitdelen wanneer jouw linkprofiel een onnatuurlijke indruk wekt. Wij blijven liever met Google bevriend en weten precies hoe we een ijzersterk linkprofiel moeten opbouwen.

Daarnaast laat onze manier van werken zich het beste omschrijven als transparant, eerlijk en persoonlijk. Veel van onze klanten weten niet precies wat linkbuilding inhoud, daarom vinden wij het belangrijk om helder en duidelijk uit te leggen wat we doen en waarom we het doen. Door duidelijk afspraken te maken over de hoeveelheid links, het type links en de variatie in anchorteksten kom je nooit voor verassingen te staan. Dit houden we allemaal bij in een dasboard waarin je kunt zien wat we hebben geplaatst, waar we het hebben geplaatst en of we de beoogde resultaten behalen.

Rob IJszenga - Ruim 10 jaar ervaring met SEO en linkbuilding

Auteur SEO Hulp

Veel gestelde vragen over een linkbuilding abonnement

Wij bieden drie verschillende linkbuilding abonnementen. Variërend in prijs tussen €99 en €219 per maand. Belangrijk hierbij de te vermelden is dat we graag met je meekijken en meedenken voor een maatwerk abonnement.

Onze abonnementen bieden wij aan voor een minimale periode van drie maanden. Die periode van drie maanden is bewust. Omdat 1 of 2 maanden te kort is om het effect van onze linkbuilding abonnementen te merken.

Wij maken linkbuilding voor iedereen beschikbaar. Wanneer je liever geen abonnement afsluit kun je terecht in onze linkbuilding webshop. Daar kun je losse pakketten en losse backlinks kopen. Hiervoor betaal je éénmalig een bedrag voor een lifetime linkplaatsing.

Dat is per case verschillend. Voor nieuwe domeinen zien we dat we met linkbuilding heel snel grote stappen kunnen maken. Afhankelijk van het budget en de strategie zien we over het algemeen de eerste resultaten na 1 tot 3 maanden.

Omdat wij precies weten wat we doen, kunnen we vooraf garanderen dat dit niet gaat gebeuren. Hier hoef je dus niet bang voor te zijn.

Ja, alle links die wij plaatsen worden permanent geplaatst. Je hebt dus niet te maken met terugkomende kosten voor het verlengen van de links. Ook na het beëindigen van de samenwerking blijven alle links staan.

Er zijn geen harde eisen waar een website aan moet voldoen voordat je kunt starten met linkbuilding. Ons advies is wel om ervoor te zorgen dat de basis van de website goed is, dat de website er goed uit zien, technisch gezien goed werkt en het conversie proces goed geoptimaliseerd is. Dan renderen de extra bezoekers die je binnenhaalt met linkbuilding optimaal.

Zeker! Een nieuw domein heeft vaak nog weinig autoriteit. Daarom is ons advies om ook voor nieuwe domeinen met linkbuilding te beginnen.