linkbuilding

Linkbuilding

Door het verzamelen van goede backlinks toon je aan dat de informatie op jouw website of webshop relevant is. Op die manier ontwikkeld jouw webshop autoriteit. Deze autoriteit is belangrijk bij het behalen van een goede ranking.

Klinkt eenvoudig, toch? Maar hoe verzamel je backlinks? En wat zijn goede backlinks? Linkbuilding is binnen zoekmachine-optimalisatie (SEO) een veelbesproken en ‘tricky’ onderwerp.
Toch kan linkbuilding er mede voor zorgen dat jouw website of webshop die hoge ranking haalt op de belangrijkste zoekwoorden. Wij helpen je graag om samen een goede linkbuildingstrategie te ontwikkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Bij SEO Hulp beschikken we over een database van 200+ websites en ons eigen online magazine: edsy.nl.

Dit netwerk zetten we in om voor jou de beste plek te vinden waar jouw bedrijf, product of merk het beste tot zijn recht komt. Verder zetten we graag onze kennis en ervaring in om het maximale uit je campagne te halen.

Dagelijkse inspiratie voor een brede doelgroep

Edsy.nl

Groeiend bereik

Bereik een brede en snel groeiende doelgroep op edsy.nl. Dagelijks bieden we content in de rubrieken vrije tijd, man, vrouw en lifestyle.

Scherpe tarieven

Als klant van SEO Hulp profiteer je van zeer scherpe advertentie tarieven op edsy.nl.

We denken graag met je mee

We denken graag met je mee over hoe je het beste je doelgroep kunt bereiken.

Contact

SEO Hulp - SEO Marketing & Training
E-mail: info@seo-hulp.nl
MA-FR 08:00 - 17:00

Dit zeggen onze klanten

Ik heb bij Rob van Seo Hulp de online Seo plus cursus gevolgd. Hij doet dit met zeer veel passie. Hij legt goed uit wat Seo is en hoe je dit kan laten werken voor jouw website en dus ook voor je bedrijf. Hij haalt ook je website erbij met uitleg hoe en waar je winst kan behalen en met duidelijke voorbeelden. Een echte aanrader.
Anita
Ovanko Administraties
Prettige, persoonlijke aanpak waarbij seo heel duidelijk wordt uitgelegd en bruikbare tips worden gegeven waar je meteen mee aan de slag kunt.
Anouk
Studio AND
Heldere en duidelijke uitleg Heldere en duidelijke uitleg. Helemaal top!
Jacquelina
CG Producten

Benieuwd waar jouw kansen liggen?

SEO HULP | SEO Marketing & Training

He, jij daar!

Hoe staat het met jouw SEO kennis? Scoor jij een voldoende?

He, jij daar!

Hoe staat het met jouw SEO kennis? Haal jij een voldoende?

De SEO kennis quiz bestaat uit 15 vragen en kost ongeveer 5 minuten.