Linkbuilding

Door het verzamelen van goede backlinks toon je aan dat de informatie op jouw website of webshop relevant is. Op die manier ontwikkeld jouw webshop autoriteit. Deze autoriteit is belangrijk bij het behalen van een goede ranking.

Klinkt eenvoudig, toch? Maar hoe verzamel je backlinks? En wat zijn goede backlinks? Linkbuilding is binnen zoekmachine-optimalisatie (SEO) een veelbesproken en ‘tricky’ onderwerp.

Toch kan linkbuilding er mede voor zorgen dat jouw website of webshop die hoge ranking haalt op de belangrijkste zoekwoorden.

Wij helpen je graag om samen een goede linkbuildingstrategie te ontwikkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Benieuwd hoe je linkbuilding optimaal kunt inzetten voor jouw website of webshop? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Liever nietJa, graag

Benieuwd waar kansen liggen om te scoren in Google?

Linkbuilding als belangrijkste onderdeel van jouw SEO strategie?

Herkenbaar? Of ga je starten met Linkbuilding? In beide gevallen ben je bij ons aan het goede adres!

Dit zeggen onze klanten

Anita Koning
Anita KoningOvanko Administraties
Lees verder
Prima Seo plus cursus gevolgd. Echte aanrader👍🏻

Ik heb bij Rob van Seo Hulp de online Seo plus cursus gevolgd. Hij doet dit met zeer veel passie. Hij legt goed uit wat Seo is en hoe je dit kan laten werken voor jouw website en dus ook voor je bedrijf. Hij haalt ook je website erbij met uitleg hoe en waar je winst kan behalen en met duidelijke voorbeelden. Een echte aanrader.
Jacquelina Bleker
Jacquelina BlekerCG Producten
Lees verder
Heldere en duidelijke uitleg

Heldere en duidelijke uitleg. Helemaal top!
Anouk Möller
Anouk MöllerStudio And
Lees verder
Super duidelijk en heel bruikbaar

Prettige, persoonlijke aanpak waarbij seo heel duidelijk wordt uitgelegd en bruikbare tips worden gegeven waar je meteen mee aan de slag kunt.
Previous
Next