fbpx

Het is gelukt! Je aanmelding is

En nu?

Na aanmelding ontvang je een e-mail

In deze email bevestigen we jouw aanmelding voor de SEO scan. Email niet ontvangen? Check dan even je spam inbox.

Aanleveren SEO scan

Tijd om aan de slag te gaan. We leveren de resultaten van de SEO Scan aan binnen 2 werkdagen. Als we nog aanvullende informatie nodig hebben dan nemen we contact met je op.

Bespreken resultaten

Na het aanleveren van de SEO scan bespreken we samen de resultaten. Gezamelijk bekijken we hoe je de resultaten kunt toepassen en beantwoord ik vragen.

Lees ondertussen één van onze SEO artikelen

Google site kit

Google Site Kit Plugin WordPress

Google Site Kit Plugin WordPress Op 6 december 2018 kondigde Google het al aan: de Google Site Kit plugin voor alle WordPress websites. Op 31 oktober 2019 was het zover. De plugin is beschikbaar voor alle WordPress websites en te downloaden in de WordPress plugin directory. Een voorbeeld van hoe

Lees verder »
SEO Case

SEO Case: Google Ranking Verbeteren en Versnellen

SEO Case: Wat moet ik doen om de Google ranking te verbeteren en te versnellen? In de toekomst ga ik vaker cases beschrijven die ik met SEO Hulp voor klanten heb mogen uitvoeren. Ik bijt het spits af met een SEO case die ik doe voor mijn eigen website: seo-hulp.nl.

Lees verder »
Hoe schrijf je goede SEO teksten

SEO Teksten Schrijven

Meer dan 61% van de mensen die iets zoekt via Google klikt op een organisch resultaat. Meer dan de helft daarvan klikt op één van de eerste drie organische resultaten. Wil je dus scoren met SEO teksten schrijven? Dan is het belangrijk om een top drie positie te bemachtigen. Een

Lees verder »