Het is gelukt! Je aanmelding is

En nu?

Na aanmelding ontvang je een e-mail

In deze email bevestigen we jouw aanmelding voor de SEO scan. Email niet ontvangen? Check dan even je spam inbox.

Aanleveren SEO scan

Tijd om aan de slag te gaan. We leveren de resultaten van de SEO Scan aan binnen 2 werkdagen. Als we nog aanvullende informatie nodig hebben dan nemen we contact met je op.

Bespreken resultaten

Na het aanleveren van de SEO scan bespreken we samen de resultaten. Gezamelijk bekijken we hoe je de resultaten kunt toepassen en beantwoord ik vragen.

Lees ondertussen één van onze SEO artikelen

de seo trends van 2020

Dé SEO trends van 2020

2020 is nog maar een paar weken onderweg en Google heeft al een (grote) core update van haar algoritme aangekondigd en uitgerold en het uiterlijk van de desktop zoekresultaten hebben een metamorfose ondergaan. Zo zijn we nog geen maand onderweg in 2020 en is er al een hoop gewijzigd. In

Lees verder »
Google site kit

Google Site Kit Plugin WordPress

Google Site Kit Plugin WordPress Op 6 december 2018 kondigde Google het al aan: de Google Site Kit plugin voor alle WordPress websites. Op 31 oktober 2019 was het zover. De plugin is beschikbaar voor alle WordPress websites en te downloaden in de WordPress plugin directory. Een voorbeeld van hoe

Lees verder »
SEO Case

SEO Case: Google Ranking Verbeteren en Versnellen

SEO Case: Wat moet ik doen om de Google ranking te verbeteren en te versnellen? In de toekomst ga ik vaker cases beschrijven die ik met SEO Hulp voor klanten heb mogen uitvoeren. Ik bijt het spits af met een SEO case die ik doe voor mijn eigen website: seo-hulp.nl.

Lees verder »