ONLINE SEO TRAINING

Online seo training

ONLINE SEO TRAINING

Maak je website zelf beter vindbaar in de zoekresultaten van Google!

Maak zelf je website vindbaar!

1 op 1 online training

Trainingsduur: 3 uur

4.8/5 uit 16 beoordelingen

Begrijp hoe Google werkt

Ontvang dé SEO checklist

'slechts' eenmalig €99,95

De online SEO training van SEO Hulp

Ben jij beheerder of eigenaar van een website of webshop? En wil je zelf aan de slag om de vindbaarheid te verbeteren in de zoekresultaten van Google? Mooi, dan is deze online SEO training geschikt voor jou.

De training wordt online gegeven, is 1 op 1 en bestaat uit twee delen van beide 90 minuten. Je kunt je aanmelden voor deze training voor ‘slechts’ €99,95. 

Nadat we de training hebben ingepland ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de online omgeving waarin we de training geven.

Wat anderen zeggen over deze training

Lisanne
Lisanne
Online SEO training: zeker een aanrader!
Lees verder
Ik heb de online SEO training van Rob gevolgd. Rob geeft hele duidelijke uitleg en heel veel handige tips en bruikbare informatie over SEO! Door de training weet ik wat ik kan doen om mijn startende webshop beter te laten scoren in Google! Heel erg bedankt!
Julie
Julie
Geweldige ervaring met Rob
Lees verder
Geweldige ervaring met Rob! Goed en duidelijk uitleg, heel geduldig en zorgvuldig, meedenkend. Bedankt Rob!
Arthur
Arthur
De training is echt persoonlijk
Lees verder
De training is echt persoonlijk. Na de eerste sessie, waar de basis wordt uitgelegd, kan je zelf kiezen waarmee je aan de slag wil gaan in de tweede sessie. Rob legt duidelijk uit wat je wil weten en geeft ook handige tips. Ik raad iedere (nieuwe) website-eigenaar aan deze training te volgen als je SEO beter wilt toepassen. Erg nuttig!
Sabine
Rob is heel enthousiast
Lees verder
Rob is heel enthousiast en legt alles zo uit dat het gemakkelijk te bevatten is. Ik heb nu handvatten om lekker mee aan de slag te gaan.
Anita
Anita
Prima Seo plus cursus gevolgd. Echte aanrader👍🏻
Lees verder
Ik heb bij Rob van Seo Hulp de online Seo plus cursus gevolgd. Hij doet dit met zeer veel passie. Hij legt goed uit wat Seo is en hoe je dit kan laten werken voor jouw website en dus ook voor je bedrijf. Hij haalt ook je website erbij met uitleg hoe en waar je winst kan behalen en met duidelijke voorbeelden. Een echte aanrader.
Mandy
Mandy
Opzoek naar iemand die me kon helpen…
Lees verder
Opzoek naar iemand die me kon helpen met de SEO van mijn website, erg snel kwam ik in contact met Rob van SEO Hulp. De communicatie verloopt makkelijk en snel. De SEO training stemt Rob goed af naar jou wensen en helpt je op iedere mogelijke manier. Super bedrijf om mee samen te werken als startende ondernemer.
Gundi
Cursus SEO
Lees verder
Ik wist vooraf heel weinig af van SEO en door deze cursus ben ik nu toch al veel beter op de hoogte. Ik weet nu waar ik moet opletten, en hoe ik mijn blog hoger in de Google ranking kan krijgen. Door de screening vooraf weet ik ook waar mijn zwakke punten liggen van mijn website. Een aanrader voor wie zich meer wil verdiepen in SEO.

Tijdens deze training leer je niet alleen alles wat je moet weten over SEO. Je gaat ook nog eens aan de slag met je eigen website.

Ontvang dé SEO checklist en een certificaat

Een 1 op 1 persoonlijke training

Online SEO Training deel 1 (90 minuten)

Voordat je zelf aan de slag kunt om SEO voor je website verbeteren is het goed om te weten hoe Google werkt en hoe de rangschikking van zoekresultaten tot stand komt. Welke factoren hebben invloed op een goede ranking, hoe kun je deze factoren inzetten voor je website en zijn er specifieke SEO factoren die voor jouw website of binnen jouw specifieke markt belangrijk zijn. Op deze vragen krijg je antwoord tijdens het eerste deel van de training.

We doorlopen deel 1 van de training in 90 minuten. Heb je al ervaring met de basis van zoekmachine-optimalisatie en zijn onderwerpen als autoriteit, on page SEO en content voor jou bekend terrein? Dan gaan we snel door naar deel 2 van de training. In dit deel van de SEO training gaan we aan de slag om de zichtbaarheid van jouw website of webshop te verbeteren. Dit doen we aan de hand van jouw vragen of specifieke onderwerpen waar je mee aan de slag wil.

Onderwerpen tijdens de Online SEO Training

Content

Hoe schrijf je blogs of productomschrijvingen waarmee je scoort in Google?

Zoekwoorden

Hoe vind je de juiste zoekwoorden? En hoe verwerk je die in je website?

Snelheid

Hoe razend snel is jouw website? Hoe scoor ik op mobiel? Moet ik kiezen voor AMP's?

Techniek

De juiste website techniek is cruciaal voor een hoge ranking in Google.

Local SEO

Hoe zorg ik ervoor dat ik lokaal goed gevonden wordt? Is GMB geoptimaliseerd?

Structuur

Zijn alle pagina's en categorieen op jouw website makkelijk en goed te vinden?

Autoriteit

Geen hoge ranking zonder autoriteit. Hoe verhoog je autoriteit en backlinks?

Resultaten meten

Zijn mijn rankings verbeterd? Welke tools kan ik het beste gebruiken?

Algoritme & Ranking

Hoe werkt en algoritme van Google? En hoe komt een ranking tot stand?

SEO Strategie

Hoe zorg je ervoor dat je organisch blijft groeien? Welke strategie kies je?

On page SEO

Hoe je de juiste paginatitel en meta-omschrijving? Is de pagina goed geoptimaliseerd?

Mobile SEO

Mobiel wordt steeds belangrijker. Is jouw mobiele versie al SEO proof?

Online SEO Training deel 2 (90 minuten)

Tijd om aan de slag te gaan. In deel 1 hebben we de basis van SEO besproken. Ook hebben we aan het einde van deel 1 besproken waar we tijdens deel 2 van de training mee aan de slag gaan. Het werken aan je eigen website staat tijdens dit deel van de SEO training altijd centraal.

Voorbeelden van hoe we het laatste (en leukste) deel van de training kunnen invullen zijn heel divers.

We beschrijven een voorbeeld.

Tijdens de SEO training hebben we een zoekwoorden onderzoek gedaan. Ik weet nu welke zoekopdrachten en zoekwoorden mijn potentiële klanten gebruiken. Vervolgens hebben we bepaald hoe we die zoekwoorden en zoekopdrachten het beste kunnen verwerken voor mijn website.

Fijne persoonlijke training ramvol bruikbare info en goeie tips. Ik heb er enorm veel van geleerd!

Certificaat voor deelname

Na het afronden van de online SEO training krijg je een mooi ingelijst certificaat thuis gestuurd.

seo training checklist

Dé SEO checklist

Je ontvangt dé SEO checlist van 2020. Handig om te gebruiken als je na de training zelf met SEO aan de slag gaat!

Dit is vast een dure training?

Valt mee! Jouw investering is 'slechts' €99,95 excl. BTW

Deze kosten zijn eenmalig voor de online SEO training. Deze online training bestaat uit 2 delen van 90 minuten en wordt gegeven in een online omgeving. Aan het einde van de training ontvang je de SEO checklist van 2020 en een certificaat voor deelname. Aanmelden voor de training via de website is vrijblijvend. Na aanmelden nemen we contact met je op om de training in te plannen en te bevestigen.

Veelgestelde vragen

Ik ben bekend met de basis van SEO. Is deze training dan wel geschikt voor mij?
Ja, ook in dit geval kunnen we je zeker adviseren om deel te nemen aan de training. Het kennisniveau van de deelnemers bepaald de snelheid waarmee we door het eerste deel van de training gaan. Als je al bekend bent met de basis van SEO, dan kunnen we snel door deel 1 van de training en houden we meer tijd over voor het tweede deel. In iedere training doorlopen we deel 1. We doen dit om er zeker van de zijn dat je bekend bent met de basis van SEO en weet hoe je deze factoren kunt toepassen om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op: info@seo-hulp.nl.

Voor wie is deze online SEO training bedoeld?
Deze training is bedoeld voor iedereen die een website of webshop beheerd en voor ondernemers met een website of webshop. Wil jij dagelijks meer relevante en gratis bezoekers naar je website halen? En ben je het zat om maandelijks grote advertentiebudgetten te betalen? Dan is deze training geschikt voor jou. Belangrijk is wel dat je uiteindelijk zelf aan de slag moet de opgedane kennis om te zetten in de juiste verbeteringen en optimalisaties. Ben je ontzettend druk en heb je nu nauwelijks tijd over om je website bij te houden en regelmatig nieuwe content te plaatsen? Dan heeft deelnemen aan de SEO training weinig zin. Ondersteuning bij SEO marketing is dat geval zinvoller. Neem gerust contact met ons op om te mogelijkheden daarvoor te bespreken: info@seo-hulp.nl

Kunnen we met meerdere mensen deelnemen aan de SEO training?
Deze online SEO training is een 1 op 1 training. Dat betekend dat we in de basis deze training geven aan 1 deelnemer tegelijk. Wil je toch liever samen met iemand de training volgen? Geen probleem, geef dit aan bij je aanmelding. Dan sturen we afhankelijk van het aantal deelnemers een passend voorstel.

Ik ben niet technisch en heb geen verstand van internet en ICT, is deze training voor mij wel geschikt?
Deze vraag krijgen we best vaak. Tijdens de training behandelen we geen technische aspecten. Technische vaardigheid en/of kennis is dus niet nodig om deel te nemen aan de training. Tijdens de training behandelen we wel een stukje techniek zodat je weet welke factoren van belang zijn en dat je bekend met bepaalde vaktermen.