Knapste man van Assen: Rob IJszenga

Knapste man van Assen

Wat Google zegt is waar! Dat vind jij toch ook? Dat is mooi, want je hebt net op Google gezocht naar: de knapste man van Assen. En wie staat daar bovenaan? Juist, de knapste man van Assen: Rob Ijszenga

Voor mij wel zo prettig dat Google dit heeft bepaald door mij bovenaan in de zoekresultaten te zetten en me daarmee deze eer in de schoenen schuift. Anders had ik mezelf moeten uitroepen tot knapste man van Assen. En dat is op z’n minst reuze ongemakkelijk.

De knapste mannen wonen in het Noorden

Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Zeker als het om knappe mannen gaat. Ja, er wonen meer mannen in het westen, midden of zuiden van Nederland. Maar als je voor kwaliteit gaat moet je toch echt in het noorden van Nederland zijn. Nuchter en uit het goede hout gesneden. Dat is wat een gemiddelde man uit het Noorden zou kunnen omschrijven.

Overigens is niet iedereen het eens met mijn uitverkiezing tot knapste man van Assen. Ik heb eens rondgevraagd in mijn omgeving en daar lopen de meningen toch wat uiteen. ‘Er lopen wel knappere mannen rond in Assen’ heb ik net iets te vaak voorbij horen komen. Ik sta weer met beide benen op de grond.

De knapste man worden en blijven

Dit is een listige! Sommigen zijn van mening dat een knappe man worden, schier onmogelijk is. Je hebt het, of je hebt het niet. Althans, zo luidt de stelling van velen. In dat geval is het een koud kunstje om het te blijven. Maar niet iedereen deelt deze mening. En daar ben ik er één van.

Om de knapste man van Assen te worden (volgens Google) kan ook jij in aanmerking komen. Naast eindeloos trainen en diëten is het wel noodzakelijk je enigszins in de edele kunst van zoekmachine-optimalisatie te verdiepen. Voor je het weet roept Google jou uit tot knapste man van Assen. Alhoewel, je moet dan natuurlijk nog wel even ondergetekende verslaan. Ik daag je uit…

Benieuwd wat ik naast knapste man van Assen zijn nog meer kan?

Met de SEO scan laat ik zien waar jouw kansen liggen om beter te scoren in Google.